torstai 29. toukokuuta 2014

12 - 29.5

Viimeiset pari kolme viikkoa on ollut melko rauhallista aikaa meille, kun kollegat ovat matkustelleet milloin mihinkin.
Esko on saanut vähennettyä vähän ylitöitään, joita kyllä vieläkin ihan liikaa.

Entinen naapurimme, Paula, on ollut täällä pari viikkoa. Hän on editoinut lastenohjelmia.
Olemme  olleet hänen kanssaan työpäivän jälkeen muutaman kerran kuntoilemassa ja viikonloppuna myös shoppailemassa. Hänen perheensä on Ruotsissa, joten on ollut mukavaa hänellekin saada seuraa. Eilen kävimme n.7 km päässä olevalla Kimemo-nimisellä kahviplantaasilla. Joimme erinomaiset cappucinot ja ostimme pari pakettia kahvia kotiin tuomisiksi.
Tiistaina olimme Paulan kanssa illallisella Bay Leaf- ravintolassa. Siellä saa mahtavan 350g pihvin n. 10€:lla

Mutta jospa palaisimme ajassa taaksepäin.

Leikkasin Eskon hiukset 18.5 sunnuntaina. Hanna halusi, että leikkaan myös hänen hiuksensa, joten sovimme ajan tiistaiksi. Sitä ennen olimme Osiligin koululla katsomassa, miten koulun remontti oli sujunut. Hanna oli saanut kerättyä lahjoitusrahoja siihen tarkoitukseen. Näytti oikein hyvältä.

Maanantaina 19.5 leivoin viimeisistä ruisjauhoista hapanleipää. Tein myös suolaisia muffinsseja ja Lilian leipoi pullaa. Torstain rukousilta oli meillä ja kun samana päivänä oli minun syttärini leivoin keskiviikkona myös kakkuja.
Keskiviikkoiltana naapurin Stig ilmestyi ovella ja sanoi kuulleensa, että leikkaan hiuksia ja kai oli nähnyt Eskon tukan. Hänkin halusi minut parturiksi.
Torstaina aamulla sitten leikkasin hänenkin hiuksensa. Joten olihan aikamoinen parturointi viikko.
Illalla meidän pieneen taloomme ahtautui yhteensä 24 ihmistä. Ei meille kaikille riittänyt tuoleja, mutta nuoret istuivat lattialla. Ja ilta oli oikein onnistunut.

Olemme myös alkaneet pakata tavaroitamme, jotka lähtevät lentorahtina Suomeen. Taitaa tulla yhteensä 5 laatikkoa , n. 100 kiloa.

Lauantaina 24.5 TV:stä tuli Championsliigan loppuottelu, siis jalkapalloa. Pari naapuriamme oli sitä katsomassa ja ilta venähti yli puolenyön. Lopulta Real Madrid voitti ottelun jatkoaikamaalilla.

Sunnuntaina saimme pitkästä aikaa nauttia auringonpaisteesta kotipihallamme. Täällä on ollut todella pilvistä ja sateitakin on vielä tullut.
Päivä oli myös ruotsalaisten Äitienpäivä ja naapurimme olivat tehnyt kakkua meille kaikille. Oli kiva kahvitella yhdessä ja kakkukin oli ihanan raikasta.

Huomenna matkustamme Sansibarille talouspäällikkömme ja hänen vaimonsa kanssa. Matka on työmatka, mutta eiköhän viikonloppuna ehditä rannallakin loikoilemaan.

Mukavaa kesän odotusta!
Torstai-illan tarjoilut 22.5

Hannalta ja Jan-Erikiltä saadut synttäriruusut1 kommentti:

Sirkku kirjoitti...

Myöhäiset siunausonnitteluhalit Marjolle ja turvallista loppuaikaa siellä kuin myös kotiinpaluuta. Elsa-mummokin odottaa teitä kovasti.