keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Ilman nettiä

Kuvassa talomme, joka on ilmakuvassa vasemmassa yläkulmassa toinen talo.


Heips !
Vähän vielä matkasta tänne Arushaan.Ystävämme Jouni haki meidät ystävällisesti kotoamme Tuomarilasta klo 4.15 sunnuntaiaamuna ja vei lentokentälle, josta KLM:n kone lähti
tunnin myöhässä klo 8.00. Matkalaukuissamme oli ylipainoa, yhdessä jopa 8 kiloa,jouduimme maksaamaan siitä sata euroa lisämaksua.
Jatkoimme matkaa Amsterdamin Skipholista Kilimanjaron kentälle klo 11.45 ja saavuimme perille klo 21.45 paikallista aikaa.Meitä oltiin vastassa ja saavuimme Habari Maalumiin Arushaan noin puolen yön aikaan. Maanataina lounastimme Nymaneilla ja olimme illalla ystävien luona Ngaramtonin kylässä.

Satutin maanantaina iltapäivällä jo ennestään kipeän selkäni. Kumarruin nostaakseni papereita tuolilta ja silloin ristiselässä napsahti. Sen jälkeen elämä on oillut yhtä särkylääkkeiden ja Sirdaludin syöntiä.

Meillä oli eilen palaveri Habari Maalumin johdon kanssa ja kävimme läpi toimenkuviamme ja tulevia tehtäviämme yleisellä tasolla.

Tänään keskiviikkona 5.1. kävimme Arushassa ostoksilla ja avasimme paikallisen puhelinliittymän, 500 TsH each.Myöhemmin iltapäivällä kävimme Jericossa, johon yli 200 orpoa kokonntuu päivittäin iltapäiväkerhoon koulun jälkeen.

8 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Onko teillä siellä kotona ongelmia nettiyhteyden kanssa?

Tane kirjoitti...

hei esko ja marjo hienoa et ootte perillä ootte myös rukouksissa! Terkkuja meiltä kaikilta,
tane

Sirkku kirjoitti...

Kiitos, Esko puhelusta! Yksityiskohtaiset kuvaukset Erkin viimepäivien vaiheista löytyy suurperheen äidin blogista osoitteesta: http://sirkunkotona.blogspot.com/
Anne-Marin maatalouskoulun vaiheista voi lukea:
http://mennaanmaalle.blogspot.com/

Joko selkävaiva antaa periks?

Unknown kirjoitti...

Ihania kuvia kyllä teidän kelpaa.
Toivottavasti selkäsi voi paremmin.
Ystävälläni Tinalla oli sama vaiva mutta se meni ohi onneksi muutamassa päivässä. Tänne Helsinkiin on taas luvattu vaihteeksi lisää lunta. Roger ja Niclas ovat olleet katolla pudottamassa lumia pois.

Meillä on kissa, 2-vuotias Iisa, aivan ihana. Tuli meille Jereltä.

Äiti voi hyvin, juttelin juuri hänen kanssaan, hieman väsynyt mutta muuten hyvin.

t. Raili ja Roger, Niclas ja Jere

Jyrki Kela kirjoitti...

Kun olimme siellä vuosi sitten, niin nettiyhteydet oliva todella hitaat siellä. Onko tilanne parantunut yhtään? Muistin taas, että lupasin hankkia mediakeskukseen yhden ajurin heidän CD-tulostimeensa. Mutta se unohtui. Huono omatunto asiasta vieläkin :)

Sirkku kirjoitti...

Onko mikään teidän Suomen-kodeista ollut yhtä ihana?

Unknown kirjoitti...

Moikka!

Kiva lukee blogia. Täällä on taas satanu lisää lunta. Ollaan kattoamassa leffaa tuomarilassa. Pärjäilkää siellä!

T: Pasi, Tomi, Sanna ja Iitu

Hanna kirjoitti...

Hei, Marjo ja Esko!
Aiti kertoi mulle teidan blogista! Kiva kun paastaa teidan seikkailua talla tavalla seuraamaan! Toivottavasti sopeutuminen menee hyvin! Siunaavin terveisin, Hanna, Jonah, Micaiah ja Elina