torstai 13. tammikuuta 2011

Työt alkoivat











Kuvissa olohuone, keittiö, jossa Ester laittaa ruokaa ja näkymä kuistilta.






Torstai 13.1.


Aamu alkaa Morning Devotionilla klo 8.00 ja jatkuu toimistolla - Marjo taloustoimistolla ja minä Media Collegen toimistossa klo 9.00 - 13.00.
Ruokatunti on täälläpäin klo 13 - 14 ja työt jatkuvat klo 17 asti.
Tänään meillä oli ruotslaisen lähettiperheen luona kokoontuminen -
hauskaa yhdessäoloa musiikin ja leikin merkeissä.
Opiskelen uusia asioita liittyen HM Collegen jo toimiviin opetussuunnitelmiin ja rakentelen mediakurssien vuosikelloa. Marjo pääsi tänään jo säätämään kirjanpidon tilejä. Kyllä tämä tästä vielä hyväksi muuttuu.

4 kommenttia:

Tane kirjoitti...

Hyvältä se jo näyttääkin! Ei kun myrskyn silmään vaan. Tosi hieno kämppä siellä, pääsetkö penkkiä nostamaan johonki?

Raika kirjoitti...

Teillä on tosi mukavan näköistä sekä sisällä että ulkona: verhot aseteltu sievästi ja keittiössä "tiskikonekin" varsin kaunis katsella :)

Loskaiset ja liukkaat terveiset Raikalta Tampereelta

Esko ja Marjo kirjoitti...

Kiitti kannustavista sanoista. Ensi lauantaina ollaan menossa kuntosalille ja uimaan ja syömään TGT Centeriin tohon lähelle( keskellä kahviplantaasia)
Tervemenoa lähetyskurssille ensi syksynä. Me ei kyllä tällä erää ehditä siihen mukaan.Varsinkin jos jälki-ilmoittelu on pannassa.

Esko ja Marjo kirjoitti...

Joo Raika - täälläpäin ei ole sähkökäyttöisiä tiskikoneita, kun sähkö tulee ja menee.Ester 28v. on huippuhyvä kokki ja napakka hoitamaan huushollia. Ollaan tosi tyytyväisiä. Pääsee tienesteillä ensi syksynä opiskelemaan. Työt loppuivat häneltä nurseryssä joku aika sitten.
tsemppiä sinne Tampereelle - See You here in forcoming summer ?